• School

  by  • 26 maart 2013 • Geen categorie

  zonde, schande, absurd, onsmakelijk, smadelijk, bah!

  Zoals al beschreven in mijn onderwijzing over het wel en wee in Zevenhuizen, meld ik u andermaal dat: In den beginne God den hemel en den aarde schiep. Hierop pootte hij mega veel bomen en planten, en een tuinman, en een stoeipoes voor de tuinman. Deze eerste mensen mochten van twee bomen niet eten, en zoals mensen geacht wordt te doen, deden zij dat lekker wel. Kortom zondeval. En hieruit zijn alle slechte dingen op deze aarde ontstaan. Allereerst werd er begonnen met een broedermoord. Beter om, want dat scheelt nu toch zeker de helft van onze wereldbevolking. Maar het tweede erge daaraan gelijk is, is het ontstaan van onderwijzing. Men begon het nodig te vinden dat mensen dingen weten. Wat een misvatting! Van alles dat ik weet, weet ik dat ik het net zo goed niet had hoeven weten. En de tijd zal dan ook leren dat de mens van al het leren nog nooit wat heeft geleerd.

  dom, dommer, domst

  Maar afijn, een aantal duizend jaren later, heeft men nog steeds niet van de tijd geleerd en dus weten u en ik precies hoe laat het is. De mens in al zijn domheid probeert een ander vanuit die domheid intelligentie bij te brengen. Dit kan toch niet, je kunt vanuit een leeg fust immers ook geen bierglas vullen. En daar alleen jeugd dit begrijpt, en dus liever niet naar school gaan, maar in een kroeg met volle fusten rondhangt, hebben de volwassen neuzen die de wereld denken te besturen, de wassen neus van een leerplicht bedacht.

  hersenspoeling

  En dus worden intelligente jongelingen, met bussen vol naar instituten gestuurd, om aldaar, door het vacu�m van een gebrek aan intelligentie dat in deze door God verlaten plaatsen hangt, te worden leeggezogen en beroofd van hun eigen aangeboren verstand. Dit heeft tot grote verrassing van de druiloren die dit systeem hebben bedacht, tot gevolg dat jeugd van het rechte pad afraakt, en al dolend de leegheid die in zijn hoofd is ontstaan tracht op te vullen met misleidende zekerheden als seks, drugs en alcohol. Waardoor deze eens zo goede kinderen, door het hardnekkige volhouden van onze volwassenen hun toekomst letterlijk in rook op zien gaan, en zelf net zulke druiloren worden als diegene die ze onderwezen heeft.

  rond

  Hierdoor is de cirkel weer rond waardoor het voor doet komen dat in al die eeuwen de tijd heeft stil gestaan, waardoor het de mens ook niet kwalijk valt te nemen dat het niet van de tijd geleerd heeft.

  About