• Denken

  by  • 26 maart 2013 • Geen categorie

  Een van de meest scherpe kantjes van denken is dat elk mens geacht wordt het te kunnen. Dit is echter een totale misvatting. Mijns inziens is misschien elk mens er wel voor gebouwd, wat betreft het hebben van de benodigde hersenkwabben, maar is de mens gewoon niet capabel genoeg deze systemen goed te benutten, dan wel te begrijpen.

  Een van de bevolkingsgroepen die het denksysteem dus totaal niet onder de knie heeft is de vrouw. Dit kan komen doordat vrouwen sowieso geen idee hebben bij welk systeem dan ook, maar een verklaring kan ook gezocht worden in het chronische gebrek aan het willen nadenken door de vrouw.

  Wat mij in een grijs verleden eens is geleerd is, dat iets niet willen doen dat je wel kan, vele malen erger is dan iets niet doen dat je ook niet kan. Dus alle vrouwen die beweren dat ze beter zijn dan ons mannen: FOUT, wij kunnen het volgens jullie niet, dus doen we het niet, jullie zouden het wel moeten kunnen en doen het ook niet, stel verachtelijke wezens!

  Nee wij mannen, die moet je hebben! Neem nu eens een willekeurig boekje over de 100 grootste denkers aller tijden. Hoeveel vrouwen denk je dat daarin beschreven staan?
  Nu is het zo dat mannen zeker niet altijd nadenken. Dit komt uit het feit dat als je altijd zou nadenken dat je dan gewoon heel chagrijnig zou worden. Nu hoor ik u denken, dus alle vrouwen denken gewoon teveel? Neen! Chagrijnig zijn is gewoon des vrouwen aard.
  Het meest vervelende van denken is dat als je de techniek niet goed beheerst je nog wel steeds het recht hebt het te doen. Daarom pleit ik voor een denkbewijs. Deze moet als een soort rijbewijs worden ingevoerd. Het probleem is echter dat er te weinig capabele mensen zijn om lessen te geven. Dit probleem zal ik dan maar op moeten lossen. Verder pleit ik voor een puntenrijbewijs. Is een persoon drie maal de fout in gegaan, dan raakt ie zijn recht om te denken weer kwijt. Om het voor de denkpolitie niet al te moeilijk te maken wordt er om deze reden alleen al afgezien vrouwen deel te laten nemen aan het denkrecht.
  Criteria voor het in laten nemen van het denkrecht zouden kunnen zijn: het stemmen op Wilders, het zeggen dat je op Wilders gaat stemmen, overwegen op Wilders te stemmen, denken dat je wel eens op Wilders zou kunnen stemmen. Deze criteria zal ik ook voordragen in mijn nieuwe wetsvoorstel aangaande het intrekken van kiesrecht.

  Maar mensen, denk nu eens na. En laat je niet alles voorkauwen door mij. Nadenken is toch ook een nutteloze bezigheid. Als je kijkt naar onze maatschappij. Wie wordt er nog geacht na te denken? Sterker nog, zodra iemand het in zijn hoofd haalt een gedachte in zijn hoofd te halen, dan kan ie er meestal donder op zeggen dat ie meteen op zoek kan naar een nieuwe baan, opleiding, echtgenote, recepten (ik heb er toevallig nog wel een) etc.
  Want de wereld zit zo in elkaar dat alles gedaan moet worden zoals het in boekjes staat. En deze boeken zijn allemaal door een grote maffiafamilie geschreven! Of door Bin Laden, of een andere indoctrinant. Want dat is wat er gebeurt, in een wereld waarin gedacht wordt dat denken fout is, krijg je dus dat mensen verkeerde dingen gaan denken. Hoe kun je het anders verklaren dat Dries Roelvink een nummer 1 hit gehad heeft�.

  About